Kempen Sebarkan Muhammad:Rasullulah Saw

Posted by Jemari Sunnah | Posted in | Posted on 11:59 PTG

Assalamualaikum,

Insya Allah sempena Maulidur Rasul yang tinggal seminggu je lagi bakal menjelang, ana ingin membuat kempen sebarkan Muhammad:Rasullulah SAW

Cara-cara menyertai kempen ini:

1.Buat satu 'sticky' post tajuk dia Kempen Sebarkan Muhammad:Rasullulah SAW..

2.Letak banner di bawah ini dan linkkan ke blog ana.
Maulidur Rasul

3.Jadi follower blog ana.

4.Ini tak wajib tapi kalu boleh buatlah...Invite kawan-kawan yang laen...

Tujuan kempen:

1.Menyematkan dalam setiap hati para blogger Rasullulah SAW ..

2.Mengingatkan kepada semua blogger bahawa Maulidur Rasul pada MINGGU HADAPAN!!!!

Tarikh kempen:Dari post nie tersiar sehingga Hari Maulidur Rasul

Sesiapa yang dah buat dan cukup syarat.. bolehlah letakkan komen di sini sertakan nama blog serta url anda!!!

Pesanan: Untuk post terbaru bagi blog ini ada di bawah.. Harap Maklum!!!

Klik sini untuk menyumbang di blog ini!!!

Comments (15)

wah,,,nak join la nti,,tercari2 gk idea untk maulid rasul,,=)

harap dapat join!!!

ana udah join...
http://nanny-stuff.blogspot.com/2011/02/kempen-sebarkan-muhammad-rasullulah-saw.html

saya suda join (:
http://nanatheheartbreaker.blogspot.com/2011/02/kempen-sebarkan-muhammadrasullulah-saw.html

udah join..
http://chinky-winky.blogspot.com/2011/02/kempen-sebarkan-muhammadrasullulah-saw.html

Nak letak gambar kempen sje kat sidebar boley kan sbb malam2 nih x de idea la nak buat entry

http://naimtheexpert.blogspot.com/

boleh.. silakan..

join

http://realifebegins.blogspot.com/2011/02/kempen-sebarkan-muhammadrasullulah-saw.html

nak join~

http://carrot-caramel.blogspot.com/2011/02/kempen-sebarkan-muhammadrasullulah-saw.html

wah..nice la!>.jarang jumpe org buatkempen macam nie dlm blog =_=
insyaALLAH jika dizinkan SkY join ya..

Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

kami nk join tpi tak reti nk buat sticky post...huhu..kami belajar dulu sat...kami dtg blik..insyallah

odahone dah pun join...jmputlah dtg baca entry ni...

1 Malaysia! 1 Ummah!

http://odahone.blogspot.com/2011/02/kempen-sebarkan-muhammad-rasullulah-saw.html

nak join tapi ngah keje lak.. ish ish.. ape pun sokong kempen ni!! =)

agak busy lak untuk join..tapi SkY appreciate ur effort jarang ada buat contest cmnih..=_=

Panas! Valentine Days Vs Maulidur Rasul??

Salam Maulidur Rasul

layan lagu "alangkah indahnya" dari Raihan sempena Maulud ni

Sedih rasa bila memikirkan sejauh mana Kecintaan kita kpd Rasul

Ratings and Recommendations by outbrain